Daken isoleren

Offerte

Geheel vrijblijvend

Dakisolatie

De meeste warmte gaat via het dak verloren. Wilt u het dak van uw huis isoleren dan zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om de binnenzijde van een schuin dak te isoleren en de tweede mogelijkheid is via de buitenzijde. Een plat dak kan ook op meerdere manieren worden geïsoleerd.


Wordt uw zolder niet gebruikt als leef ruimte dan kunt u de vloer van de zolder verdieping laten isoleren. De zolder verdieping wordt niet verwarmd en door de vloer isolatie gaat de warmte niet via de vloer naar de boven verdieping en dus ook niet door het dak naar buiten.


Dakisolatiemateriaal

Voor het isoleren van een dak zijn er verschillende isolatie materialen. De bekendste dakisolatie materialen zijn steen- en glaswol. Maar als dakisolatie materiaal worden ook hardschuimplaten en aluminium noppenfolie gebruikt. Het nieuwste materiaal voor het isoleren van daken is Icynene spuit schuim.
De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement
                


Vrijblijvend advies dakisolatie

Wilt u weten welke manier van isoleren het beste is voor uw huis en welk dakisolatie materiaal daarvoor het beste gebruikt kan worden? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis advies. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs en doet, geheel kosteloos en vrijblijvend, onderzoek naar uw dak.


Samen met u bepaald de adviseur welke isolatie methode het beste is voor uw huis en welk dakisolatie materiaal het beste gebruikt kan worden. Deze methode is deels gebaseerd op uw eisen: uw budget, de keuze of u gaat voor enkel isolerend materiaal of ook voor geluidswerende isolatie. Daarnaast is de methode voor isolatie ook afhankelijk van de constructie van het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hellingshoek van het dak. Als u samen voor de beste methode van dakisolatie heeft gekozen dan ontvangt u van ons vrijblijvend een geheel op uw wensen afgestemde offerte.


Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u gratis een goed advies neem dan contact met ons op en een van onze adviseurs maakt vrijblijvend een afspraak om bij u thuis te komen.


Offerte aanvraag